Snelle opvulling van de leegte!

En dan zoek je ineens snel een betrouwbare interimmer voor de vervanging van die collega. Dan wil je iemand hebben die snel inzetbaar is en oog heeft voor de volledige breedte van de organisatie.

Dan ben ik de beste oplossing voor jullie organisatie. Ik kan jullie direct helpen met de vervanging van collega’s tijdens langdurig ziekteverzuim of zwangerschapsverlof.

Met een ruime management ervaring kan ik snel schakelen in jullie organisatie om de tijdelijke lege ruimte goed en snel op te vullen.

Wat mag je van mij verwachten?

Als professional mag je van mij verwachten dat ik snel mijn weg vind binnen de organisatie. Ik heb snel de stakeholders in beeld en ben een goede gesprekspartner op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Daarnaast zet ik ook mijn coachende vaardigheden in om de medewerkers te ondersteunen in het voorkomen van langdurig ziekteverzuim en in hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng ik mee?

Om succesvol te zijn voor jullie organisatie breng ik met mij mee: 

  • HBO/WO werk- en denkniveau met een ruime ervaring (8+ jaar) als organisatieadviseur 
  • Ervaring in de volle breedte van management functies; begeleiden van transities, verandertrajecten en reorganisaties 
  • Sterk ontwikkeld cognitief vermogen
  • Gedegen kennis van menselijke drijfveren
  • Uitmuntende coachings vaardigheden
  • Ervaring bij middelgrote organisaties
  • Door helicopterview, focus en out-of-the-box-denken in staat om complexe vraagstukken op pragmatische wijze op te lossen 
  • Empathie vanuit verbinding met stakeholders en medewerkers, effectief voorbeeldgedrag op kernwaarden 
  • Geef constructieve feedback over prestaties en gedrag.

En ondanks dat ik veel met mij mee breng, ben ik ook maar een gewone jongen die met heel veel mensen door één deur kan en de taal van het hele bedrijf spreekt.

Hoe dan verder?

In een zoom-gesprek maken wij samen afspraken over wat we van elkaar kunnen verwachten. Deze afspraken zet ik overzichtelijk voor jullie op papier waarna wij aan de slag gaan om de continuering van de bedrijfsprocessen te kunnen waarborgen. Het is al vervelend genoeg als iemand langdurig uitvalt en dus wil je zo snel mogelijk door.

Wat kost ik als interimmer?

De meeste bureaus hebben flinke overhead omdat zij een duur kantoorpand hebben dat ook betaald moeten worden. Die overhead bespaar ik je alvast want aan dure kantoorpanden doe ik niet.

Als interimmer werk ik – hybride – voor jullie organisatie en plan alle reisbewegingen in overleg want als het niet nodig is om kilometers te maken, ga ik dat ook niet doen. Zo blijven de kosten overzichtelijk.

Dit betekent dat jullie bedrijf minder betaald voor mij als interimmer dan dat je dit via een interimbureau doet.

welke keuze maak jij vandaag..?

plan nu een intakegesprek