Vitale en duurzaam inzetbare medewerkers

Een langdurig zieke medewerker kost heel erg veel. In eerste plaats kost het de gezondheid van een mens, ook vaak kost het ’t vertrouwen van de zieke medewerker in de organisatie en wellicht nóg een reden om over te gaan op preventie is dat het handenvol geld bespaart.

Ongeacht of je bedrijf nu groot of klein is, wil je als leidinggevende of als werkgever niet in de situatie komen dat de stress in jullie organisatie oploopt omdat je eerder geen oog had voor de medewerkers.

Solide aanpak met wetenschappelijke onderbouwing

De trajecten van bs360 mens & organisatie kenmerken zich door het wetenschappelijk onderbouwde ‘PUN’-model dat Marc Huiberts ontwikkelde. Door veel psychologisch onderzoek te doen bij meer dan 50 organisaties en ruim 6000 gecoachte medewerkers heeft hij hierdoor 100% burn-outs kunnen voorkomen.

Het ‘PUN’-model kenmerkt zich doordat de mens niet eerder tot verandering overgaat dan wanneer er drie zaken op hetzelfde moment bij elkaar komen. Dit zijn de aspecten pijn, urgentie en noodzaak.

Uit het uitgebreide onderzoek blijkt dat als een van deze drie kenmerken ontbreekt, mensen blijven zitten in de situatie die zij kennen en niet op actie overgaan om verandering hierin aan te brengen.

In al onze trajecten staat dit model aan de basis voor de juiste ontwikkel strategie voor jullie medewerkers en organisatie.

BS360 PUN-model

welke keuze maak jij vandaag..?

plan nu een intakegesprek

online sporten voor alle medewerkers

in samenwerking met de online sportschool ‘everyone fit’ bied ik alle deelnemers een kwartaal-abonnement aan. Dit is de énige online sportschool waar de lessen géén herhalende fimpjes zijn maar waar de instructeurs LIVE interactieve lessen via Zoom verzorgen. Wat dacht je ervan om de dag lekker relaxt te beginnen met een ontspannende yoga of een verkwikkende Pilates. Zo werkt iedereen met meer energie! Of de dag eindigen met even lekker kickboksen of een volledige body work-out?
Het zit allemaal in het uitgebreide, en vrij te kiezen programma aanbod .