klanten

jarenlang heeft mijn dienstverlening succesvol bijgedragen aan de verbetering en effectiviteit van diverse (non)profit organisaties en de ontwikkeling van hun medewerkers

enkele van mijn klanten aan het woord

“Marc kan heel goed tot de kern komen…”

Marc voert vele assessments en coachings voor ons uit. Hij kan heel goed observeren en tot de kern komenen laat mensen in hun waarde. Met zijn betrokkenheid en expertise is Marc op een persoonlijke en opbouwende manier in staat coachees inzicht te geven in hun persoonlijkheid, kernkwaliteiten en valkuilen. Marc weet mensen uit te dagen om uit hun comfort-zone te stappen.

Ivonne oranje

hr manager Dachser bv

“Met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen…”

In fijne, persoonlijke sessies heb ik veel stof tot nadenken gehad en steeds betere inzichten gekregen in mijn ontwikkeling. Marc kan met een goede dosis humor en nuchterheid hele scherpe vragen stellen en neemt je mee in je eigen ontwikkelpunten op een laagdrempelige manier. In mijn werk zien en horen ze verschil hoe ik met situaties omga!

Marleen schepers

HOOFD BURGERZAKEN BIJ GEMEENTE GRONINGEN

“Verrassingen zijn het leukst”

Marc is een prettig persoon waar je je snel op je gemak voelt. Door zijn aanpak met o.a. wandelingen in de vrije natuur wordt veel aan vrije associatie en toeval overgelaten. Hierdoor staat uitkomst van een gesprek nooit van tevoren vast. En verrassingen zijn vaak het leukst…


frank van den berg

zelfst.gevestigd project leider

“Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag… “

Marc heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar professionele ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Hij is intelligent en heeft een bulk aan ervaring. Hij heeft mij stil laten staan bij het resultaat van vandaag waardoor mijn denkwijze positief is veranderd


ben visser

PROD.MGR. MODELLING & UNDERWRITING
RABOBANK GROEP

“Marc weet mensen direkt tot nadenken te zetten…”
Marc weet vanaf de eerste minuut de aandacht te krijgen van de groep en mensen direkt tot nadenken te zetten. Hij voelt feilloos aan wat de groep nodig heeft en zet de juiste interventies in op het juiste moment om er zo voor te zorgen dat er energie bij de mensen wordt aangewakkerd. Hij schakelt snel als het gaat om logische niveaus van denken, leren en veranderen en weet hiermee de juiste aansluiting te vinden bij de mensen. Samen met een vleugje humor zorgt dit er voor dat zijn trajecten ook ècht bij blijven.

martin hoving

winkelmanager ahold

“Scherpe vragen stellen”

Door te luisteren, scherpe vragen stellen, doorvragen, stiltes laten vallen. Op het juiste moment stimuleren om net even dieper te graven. En enkele simpele handvatten waarmee ik aan de slag kon. Dit is in het kort hoe Marc mij in slechts enkele sessies heeft geholpen om een positieve kijk op mijn wereld, mijn omgeving en mijzelf te herontdekken. Dank hiervoor! En warm aanbevolen.

ernst-jan pastoor

principal consultant yacht

“Toegewijd en inspirerend”

Ik heb Marc leren kennen als een toegewijd, inspirerende trainer. Gedurende alle trainingen die ik bij Marc heb gevolgd wist hij de groep keer op keer te sturen naar het einddoel. Marc benadrukt hierbij de positieve energie in de groep en gebruikt dit als uitgangspunt. Marc is betrokken, enthousiast en zet mensen in beweging. Ik heb Marc ervaren als een zeer fijne, ervaren trainer met veel kennis van zaken.

alianne westra

recruiter ggz noord nederland

“Een verrijking voor mijn verdere leven”

Dat is hoe ik het traject met Marc het beste kan omschrijven. Hij is iemand die duidelijk is, kritische vragen kan stellen en je een spiegel voorhoudt. Tegelijk is hij ook inlevend, straalt hij rust uit en is hij merkbaar kundig en ervaren. Een hele mooie combinatie, waardoor ik me elke keer vertrouwd, gehoord en geholpen voelde. Ik was op zoek naar een bestemming, maar maar kwam er achter dat de weg daarnaartoe veel belangrijker is (en ook hoe ik die weg zelf vorm kan geven). 
Kortom: zoek je een fijne, kundige coach die zowel rustig als duidelijk/direct kan zijn, dan ben je bij Marc aan het juiste adres!

jasper krol

basis-psycholoog bij Valens

“Een no-nonsense coach die prettig communiceert…”

In mijn coachingstraject heeft Marc mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Hij is een no nonsense coach die prettig en respectvol communiceert. Hij wist bij mij snel door te dringen tot mijn persoonlijke leerdoelen (incl. achterliggende oorzaken) en reikte mij goede hulpmiddelen aan om mijn persoonlijke leerdoelen te realiseren.

Leon van gasteren

FINANCIERINGSSPECIALIST GROOTZAKELIJK RABOBANK KRING FRIESLAND

“Marc has given me great encouragement to move forward…”

While starting my new job at Philips, I had an opportunity to get professional guidance on my career journey. Marc has given me great feedback and encouragement to move forward. As well as providing a useful framework to support navigating challenges in my career path. I would recommend Marc as an advisor to anyone trying to navigate their career journey

Elizaveta Timchenko

GLOBAL GRADUATE DEVELOPMENT PROGRAM MARKETING PHILIPS

“Marc is een zeer professionele coach…”

Tijdens de sessies weet hij je goed op je gemak te stellen. Daarnaast weet hij goed kritische vragen te stellen over de coachvraag. De sessies geven altijd voldoende stof om verder over na te denken

Marc weet waar hij over praat. Hij weet altijd onderwerpen te vinden gedurende de gesprekken en weet mij hierin ook te prikkelen!

gerben de vries

senior intercedent randstad

“Marc is een top gozer…”

Marc is enorm hulpzaam en geeft veel handvatten over hoe je jezelf verder kunt helpen. Kun je goed mee zitten. Is eerlijk en open, hou ik wel van. Weet je waar je aan toe bent.Marc weet waar hij over praat. Hij weet altijd onderwerpen te vinden gedurende de gesprekken en weet mij hierin ook te prikkelen!

Tsjerk van der Meij

account specialist randstad 

“Marc heeft mij qua aanpak goed geholpen in deze bezinning…”

Waardevol! Doel was bezinning op hoe-en-waar ik verder zou willen in mijn loopbaan in mijn huidige functie of dat ik in mijn levensfase een switch wil maken naar een ander vakgebied en/of andere werkgever.  

Het traject heeft me goed geholpen in deze bezinning.

Roelof from

ict rchitect arriva