Na een geweldige (en hier-en-daar ook bést intensieve ?) periode van her-ijken, op- en doorpakken, wikken en wegen, keuzes afwegen en knopen doorhakken, is het dan eindelijk zo ver!

Mijn nieuwe merk is gelanceerd!

Vanaf april gaan mijn activiteiten & Ik verder onder de naam: bs360 mens & organisatie met als belangrijkste doelstelling het vitaal en duurzaam inzetbaar houden van jullie medewerkers..!

Dit doe ik door onder andere intensief in te zetten op verzuimpreventie met wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsonderzoeken om langdurig ziekteverzuim door stress-gerelateerde klachten en burn-out in een vroeg stadium op te sporen. Zó voorkomen we dat je medewerkers voor lange tijd kwijt raakt. Maar ook met gedegen in- en doorstroom assessments die bij vele bedrijven hun waarde al volop hebben bewezen. Én door jullie medewerkers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling met diepgaande 1-op-1 en/of teamcoaching en trainingen.

En mócht het zo zijn dat je nu te maken hebt met langdurig ziekteverzuim in je organisatie dan kun je mij ook op interim-basis in jullie organisatie inzetten als regisseur voor mens & organisatie om de veerkracht van jullie medewerkers én jullie bedrijf te verhogen zónder dat het stress oplevert.

Bedenk wel; je medewerkers zijn het succes van jullie organisatie dus voorkom dat je ze voor lange tijd kwijt raakt (met alle hoge kosten en gevolgen van dien).

Voor deze feestelijke gelegenheid heb ik nu ook de gelijknamige website https://mens-en-organisatie.nl/

?Nóg feestelijker is het dat ik nu 13 jaar actief ben met mijn succesvolle verzuimpreventie en dat wil ik met jullie vieren ?

Hierom geef ik tussen april en juli maar liefst 13% korting op alle nieuw te starten trajecten. Dit geldt voor zowel nieuwe maar óók voor mijn huidige klanten (iets dat veel bedrijven te vaak vergeten ?).

En alsof dát nóg niet genoeg is, geef ik nóg een ? cadeau aan alle traject-deelnemers. Omdat vitaal en duurzaam inzetbaar blijven begint met het bieden van keuzes krijgen alle aan een traject deelnemende medewerkers een kwartaal abonnement bij de sportschool Everyonefit.com om lekker vitaal te blijven op de tijd en plek die ze zélf kunnen bepalen.

Dus werkgever; waar wacht je nu nog op..???

Begin nú met het vitaal en duurzaam inzetbaar maken van je medewerkers door zélf je intakegesprek direct in mijn agenda plannen..!

Snel een intakegesprek in plannen..?

Dat doe je heel simpel op: https://mens-en-organisatie.nl/intakegesprek/

En werknemer; waar wacht je nu nog op..???

Wist je dat de meeste organisaties een persoonsgebonden ontwikkelbudget beschikbaar stellen? En dat je dit kunt inzetten om lekker in je vel te zitten waardoor je meerwaarde levert aan jullie organisatie..? Meer hierover heb ik voor je staan op: https://mens-en-organisatie.nl/jouw-ontwikkelbudget/

Ik spreek je snel…! ?

Met hartelijke groet,

Marc Huiberts