Voorkom een burn-out met een vitale leefstijl

Burnout preventie begint niet alleen jouw emotionele en maatschappelijk welzijn te maken maar ook met jouw leefstijl een gezonde boost te geven.
Hiervoor heb ik een volledig vitaliteitsplan opgesteld dat wij samen kunnen aanpassen aan wat voor jou werkt.

Wanneer je tegen een burnout aan dreigt te lopen vertoon je bepaalde gedragspatronen die niet alleen in jouw werkhouding terug te zien zijn maar óók in jouw beweeg-, eet– en slaapgewoonten herkenbaar naar voren komen. Samen met jou breng ik die in kaart om jou sterk te maken om de werkdruk aan te kunnen vanuit een gezond lijf met een gezonde geest.

Wat doet mijn aanpak ?

Mijn aanpak kenmerkt zich door een stevige ondergrond voor een evenwichtiger leefstijl waarin je volledige controle leert hebben over alle aspecten die ervoor bepalend zijn voor hoe jij in je vel wilt zitten. Deze factoren zijn mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en zingeving in jouw leven.

Kortom; ik help jou om de burn-out waar je tegenaan dreigt te lopen uit de weg te ruimen. Dit doe ik door samen met jou stuk-voor-stuk àlle lagen uit mijn vitaliteitspyramide(c) te doorlopen.

Samen met jou onderzoek ik wat coachvraag ècht is. Daarnaast check ik samen met jou de zaken die betrekking hebben op de fysieke aspecten in jouw leven zoals bewegen, of je geregeld jouw herstel-tijd pakt en hoe het zit met jouw voedingspatroon en eettijden. Volgens een integrale aanpak begeleid, motiveer en enthousiasmeer ik jou om je zowel lichamelijk vitaal te leren voelen als ook geestelijk gezond en fit te zijn. Fysiek, mentaal en maatschappelijk welbevinden zijn enorm belangrijk voor een mens. Met deze aanpak help ik jou om beter in staat te zijn de balans tussen al deze zaken gemakkelijk te kunnen regelen.

Wat gaan wij wèl doen?

Wat ik wèl ga doen als jouw coach is je helpen om jouw motivatie en drijfveren helder te krijgen, jouw valkuilen inzichtelijk te maken, jouw wilskracht te vergroten en jouw oude gewoontes te helpen veranderen om terugval in jouw oude gedrag te voorkomen.

Daarnaast help ik jou om stressfactoren in jouw werk en leven te identificeren en deze op effectieve wijze weg te werken.

Wat gaan wij niet doen?

We gaan geen gedoe over calorieën krijgen want ik ga je niet verbieden om zo af en toe eens een zak patat met mayo te eten. Nee, in tegendeel zelfs. Hiervoor zijn andere mensen speciaal opgeleid tot diëtist.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Neem contact met mij op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Mijn aanpak is snel en doeltreffend. Vitaliteitscoaching kan op elk moment van de dag dus wanneer het jou past. Wil je liever in het weekeinde met mij werken? Dat kan ook!