over bs360 mens & organisatie

Een boom die stevig is geworteld, kan veel stormen weerstaan. De veerkracht van de natuur spreekt boekdelen. Hoe kan het dan dat de mens, als een van de meest tot de verbeelding sprekende producten van die natuur, lijkt alle gevoel hiermee te zijn verloren?

We hebben, als mens, steeds meer behoefte aan veerkracht in de uitdagingen die de maatschappij in toenemende mate van ons vraagt. Digitalisering, regelgeving, globale gebeurtenissen en de – vaak hierdoor beïnvloede – mentaliteitsveranderingen trekken steeds vaker een wissel op onze veerkracht.

Organisaties ervaren steeds vaker dat hun medewerkers niet bestand zijn tegen deze uitdagingen. Met veelvuldig en langdurig ziekteverzuim tot gevolg. De economische kosten zijn bijna niet meer bij te werken om nog maar even niet stil te staan bij het persoonlijke leed dat hieruit voortvloeit.

De missie van bs360 mens & organisatie is om bedrijven te faciliteren in het proces om vitale en duurzaam inzetbare medewerkers te hebben en te houden. Het zijn altijd je beste medewerkers die als eerste vertrekken of in langdurig ziekteverzuim verdwijnen. Dit moeten we stoppen nu het nog kan.

Met de jarenlange ervaring van bs360 mens & organisatie op het gebied van verzuimpreventie, en burnout preventie in het bijzonder, kunnen organisaties steeds beter het hoofd boven water houden en bouwen op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

kijk hier wat bs360 mens & organisatie voor jullie kan doen